Gelijkmatig, strak en egaal

Plafond spuitwerk

Bent u op zoek naar professioneel plafond spuitwerk? Behangwerk.nl is de juiste plek voor u. Onze ervaren professionals gebruiken een airless verfspuit om latex verf aan te brengen, wat resulteert in een gelijkmatig, strak en egaal eindresultaat. Ontdek nu meer over de mogelijkheden van spuitwerk in uw woning.

De voordelen

Voordelen plafond spuitwerk

Als u op zoek bent naar een efficiënte manier om het plafond van uw nieuwbouw- of bestaande woning af te werken, dan is spuitwerk een uitstekende optie. Het handmatig schilderen van plafonds is namelijk een tijdrovende en zware klus, waarbij snel gewerkt moet worden om zichtbare aanzetten en baanvorming te voorkomen.

De voordelen op een rijtje:

  • Met spuitwerk krijgt u altijd een gelijkmatig en strak oppervlak.
  • Bij spuitwerk zult u geen last hebben van strepen op uw plafonds. Dit komt doordat de hoge snelheid waarmee het spuitwerk wordt aangebracht ervoor zorgt dat er geen tijd zit tussen de verschillende delen van het oppervlak.
  • Spuitwerk is een voordelige optie per vierkante meter. De hoge snelheid van het werk is niet alleen gunstig voor u, maar ook voor de vakman.

Vernevelde verf

Wat is een spuitwerk plafond?

Een vergrauwd plafond tast de uitstraling van elke woning flink aan. Hoewel saus- of stucwerk kan helpen om het plafond weer fris en licht te maken, is het een vermoeiende taak om met de hand te doen vanwege de lastige hoeken waarin gewerkt moet worden.

Gelukkig biedt behangwerk.nl hiervoor een oplossing, plafond spuitwerk. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw meubels volledig beschermd zijn tijdens het plafond spuitwerk. Aangezien er boven het hoofd wordt gewerkt, kan nevel die neerdaalt op de meubels schade veroorzaken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer weten over airless spuitwerk?

Wij streven naar uw gewenste resultaat

Lak spuitwerk door Behangwerk.nl

Bij Behangwerk.nl kunt u ook terecht voor lak spuitwerk. Lak spuiten zorgt ervoor dat ramen, deuren, kozijnen en houtwerk strak afgewerkt worden. Dit wil zeggen dat er geen kwaststreep of aanzet van een roller te zien is.

Het voorwerken van de ondergronden zoals schuren, ontvetten, plamuren en kitten blijft natuurlijk hetzelfde. De voorbewerking van de ondergrond is heel belangrijk om uw gewenste strakke resultaat te behalen. Hierna zal er eerst een primer laag aangebracht worden waarna de ondergrond afgewerkt zal worden met een lak laag.

Betaalbaar en strak

Welke soorten spuitwerk zijn er?

Plafond spuitwerk kan op diverse manieren worden toegepast, elke klus vereist een specifieke verfspuit en materiaal.

Lak spuitwerk

Bij Behangwerk.nl kunt u ook terecht voor spuitwerk met lak. Hiermee kunnen ramen, deuren, kozijnen en houtwerk strak afgewerkt worden, zonder dat er kwaststrepen of roller-aanzetten zichtbaar zijn.

Latex spuitwerk

Latex spuiten is een snelle en voordelige manier om plafonds te schilderen, en daarmee een uitstekend alternatief voor traditioneel sauswerk. Door de hoge druk waarmee de verf uit de spuit komt, hecht het zich direct en gelijkmatig aan het oppervlak. Bij behangwerk.nl maken wij gebruik van een airless verfspuit. Deze verfspuit zorgt ervoor dat de verf fijn wordt verneveld voor een optimaal resultaat.

Plafond spuitwerk met latex is mogelijk in alle denkbare kleuren. Daarnaast is het zelfs mogelijk verschillende soorten glans te kiezen, voor een luxe resultaat.