Gelijkmatig, strak en egaal

Spuitwerk wanden

Bij Behangwerk.nl bent u aan het juiste adres voor professioneel spuitwerk op nieuwe en bestaande muren. Wij brengen latex verf aan met een airless verfspuit, wat zorgt voor een gelijkmatig, strak en egaal eindresultaat. Lees meer over de mogelijkheden van spuitwerk in uw woning.

De voordelen

Waarom kiezen voor spuitwerk?

Het spuiten van muren is een goede oplossing voor de wandafwerking in uw nieuwbouw- of bestaande woning. Het schilderen van wanden of plafonds met de hand is een tijdrovende en intensieve klus. Er moet vaak snel gewerkt worden om aanzetten en baanvorming te voorkomen.

Bij Behangwerk.nl hebben we hier de oplossing voor gevonden, namelijk airless spuitwerk. Hiermee spuiten wij vernevelde latex op uw plafond of muren. Door dit gelijkmatig te doen krijgt u het gewenste strakke en egale resultaat.

Vernevelde verf

Wat is airless spuitwerk?

Een airless verfspuit werkt iets anders dan een standaard verfspuit. Bij airless spuitwerk wordt de verf onder hoge druk (tussen ca. 170 en 200 bar) verneveld. Een elektrische pomp zet het materiaal onder druk en perst een specifieke hoeveelheid door de spuitkop van een spuitpistool.

De vernevelde verf wordt op wand of plafond gespoten. Door dit gelijkmatig te doen krijgt u een strak en egaal eindresultaat. Strepen en banen zijn hierdoor verleden tijd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer weten over airless spuitwerk?

Wij streven naar uw gewenste resultaat

Lak spuitwerk door Behangwerk.nl

Bij Behangwerk.nl kunt u ook terecht voor lak spuitwerk. Lak spuiten zorgt ervoor dat ramen, deuren, kozijnen en houtwerk strak afgewerkt worden. Dit wil zeggen dat er geen kwaststreep of aanzet van een roller te zien is.

Het voorwerken van de ondergronden zoals schuren, ontvetten, plamuren en kitten blijft natuurlijk hetzelfde. De voorbewerking van de ondergrond is heel belangrijk om uw gewenste strakke resultaat te behalen. Hierna zal er eerst een primer laag aangebracht worden waarna de ondergrond afgewerkt zal worden met een lak laag.