Verder kijken dan alleen schilderwerk

Alles over Behangwerk.nl

Begin 2021 is Behangwerk.nl gestart. Jarenlange ervaring in de schilderbranche heeft ertoe geleid dat eigenaar Luuk verder wilde gaan kijken dan alleen het reguliere schilderwerk. Inmiddels biedt Behangwerk.nl een ruim aanbod mogelijkheden aan op het gebied van wandafwerkingen, spuitwerk en behangwerk. Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden voor jouw woning te bespreken!

 

Interieurs met een verhaal

Gespecialiseerd in renovlies behang

Naast het aanbieden van spuitwerk, behangwerk en schilderwerk, hebben wij ons gespecialiseerd in een specifieke tak van sport. Bij Behangwerk.nl richten wij ons voornamelijk op de wandafwerking in nieuwbouwwoningen door middel van renovlies. Renovlies is een behangsoort dat eruit ziet als professioneel stucwerk. Wij adviseren u graag over renovlies behang in uw woning.

Streven naar het gewenste resultaat

U staat als klant centraal

Bij Behangwerk.nl weten we wat we doen en streven we altijd naar het gewenste eindresultaat. Een hoogwaardige wandafwerking is bij ons vanzelfsprekend.

Daarnaast zijn wij transparant in onze werkzaamheden. Wij geven u een eerlijk advies, heldere prijzen, ontzorgen u waar wij kunnen, en leveren perfect werk.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken!