Scheuroverbruggend met de uitstraling van stucwerk

Renovlies behang nieuwbouwwoning

Wilt u de wanden van uw woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte in uw nieuwbouwhuis voorzien van een ‘strakke look’? Kies dan voor renovlies behang. Zeker in de nieuwbouwwoningen is renovlies behang helemaal hip. Renovlies behang in nieuwbouw woning zorgt voor een zeer strakke uitstraling en lijkt daarom meer op stucwerk dan behang. Ook is gemakkelijk overschilderbaar en in allerlei diktes te koop.

De voordelen

Wat is renovlies behang?

Renovlies is een soort behangpapier dat sterker is dan regulier behang. Het is een zeer aantrekkelijke optie wanneer u op zoek bent naar een fijne wandafwerking. Veel mensen houden van de uitstraling van stucwerk, maar vinden het prijskaartje toch te hoog. In dat geval is renovlies behang de ideale oplossing voor uw nieuwbouwwoning. Het brengt tevens dezelfde ‘strakke look’ als stucwerk en is gemiddeld 30% goedkoper.

Betaalbaar en sterk

Waarom kiezen voor renovlies behang?

Renovlies behang zorgt voor een strakke uitstraling en daarbij is de prijs-kwaliteitverhouding
beter dan in vergelijking met stucwerk. Het is goedkoper en het behang zet niet uit in tegenstelling tot gestucte wanden. Doordat stucwerk uitzet en werkt, is de kans op scheurvorming een stuk groter en dat wilt u voorkomen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer weten over het aanbrengen van renovlies behang in uw woning?

Voor langdurig plezier

Renovlies behang in nieuwbouwwoningen

Het aan laten brengen van renovlies behang in een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Iets dat vaak wordt vergeten, is dat muren en gebruikt materiaal doorwerken na oplevering van de woning. Kiest u voor stucwerk, dan zult u zien dat na een aantal jaar scheuren gaan ontstaan in de wanden. Renovlies behang geeft dezelfde uitstraling als stucwerk. Het voordeel is echter dat renovlies behang de wanden beschermt en verstevigt, waardoor scheuren en naden geen kans krijgen. Daarnaast is renovlies behang ook nog eens goedkoper dan stucwerk. Er zijn dus alleen maar voordelen wanneer u kiest voor renovlies behang in uw nieuwbouwwoning.

Hoogwaardig, naadloos en duurzaam

Renovlies afwerken met latex

Wilt u graag uw renovlies afwerken met latex? Ook dan bent u van harte welkom bij Behangwerk.nl. Wij garanderen u een hoogwaardig, naadloos, duurzaam en mooi eindresultaat. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of advies.